El Madrid perd al Bernabéu contra l'Athletic i torna a situar-se a set punts del Barça

El Reial Madrid ha pagat cara la ressaca setmanal després del simulacre de boda de Ronaldo i ha perdut al Bernabéu contra l'Athletic de Bilbao per 0-2, una derrota que el torna a situar a set punts del Barça. Vanderlei Luxemburgo ha deixat d'inici a la banqueta Ronaldo, Raúl i Zidane, però l'aposta per les rotacions no li ha donat bon resultat, al tècnic brasiler. Després d'una primera part sense gols, Del Horno ha fet de cap el 0-1 en el minut 57 i Iraola ha sentenciat en el 72.

Zidane, Ronaldo i Raúl s'han quedat inicialment a la banqueta, mentre que Owen ha estat aquest cop titular. El Madrid ha sortit amb molta força, dominant, però ha anat perdent gas i idees a mesura que passaven els minuts, i ha acabat completament dominat per l'Athletic. Els bascos es podrien haver avançat amb un espectacular llançament d'Orbaiz que supera Casillas, però que l'àrbitre, el català Moreno Delgado, no ha donat com a gol, tot i que la pilota ha entrat clarament. El Madrid ha anat de més a menys i l'única opció clara de la primera part ha estat un xut de Solari que Aranzubia ha rebutjat. Florentino Pérez no ho veia gens clar a la llotja, i menys encara quan Del Horno ha fet el 0-1 amb una impecable rematada de cap. Luxemburgo s'ho ha jugat tot traient de cop al camp Zidane, Raúl i Ronaldo, però la jugada li ha sortit malament, ja que, només cinc minuts després, Iraola ha aprofitat una passada d'Ezquerro per fer el segon i deixar sentenciat el partit. En vista del panorama, el públic del Bernabéu ha decidit marxar i s'ha perdut una última ocasió de Ronaldo en temps afegit que podria haver estat l'1-2. Al final, el poc públic que quedava ha acomiadat l'equip amb indiferència.