El Madrid perd a Getafe i afrontarà les últimes deu jornades amb 11 punts de desavantatge

Sorprenent derrota del Reial Madrid al camp del Getafe per 2-1. L'equip de Luxemburgo diu pràcticament adéu a la Lliga, ja que amb aquesta derrota es col·loca 11 punts per sota del Barcelona, quan només queden deu jornades per a l'acabament d'aquesta temporada. El primer gol del Getafe ha arribat en el minut 36, obra d'Albiol, i el segon, que ha arribat en el 47, ha estat de Riki. Els locals encara podrien haver fet més gols davant un Madrid que ha perdut el qualificatiu de galàctic, contra un Getafe que amb la victòria es col·loca quinzè en la classificació. El gol de l'honor ha estat de Solari, ja en el minut 90. En la pròxima jornada, el Reial Madrid rep el Màlaga al Bernabéu, mentre que el Barça jugarà a Riazor.

El Madrid gairebé s'ha acomiadat de la Lliga avui, en caure derrotat a Getafe en el derbi madrileny de la jornada. Luxemburgo ha tornat a apostar per l'onze que va caure eliminat a la Lliga de Campions, amb l'únic canvi de Guti per Beckham, sancionat, i Raúl ha agraït la confiança amb un xut que ha obligat Aragoneses a lluir-se. Després, el capità blanc, com la resta de galàctics, ha desaparegut del partit. Els locals han estat a punt de fer un gol olímpic, però Roberto Carlos ha reaccionat a temps. Raúl Albiol s'ha estrenat com a golejador a la Lliga en aprofitar un error clamorós d'Helguera, en el minut 36. Deu minuts després, un exjugador del Madrid, Riki, ha deixat fora de combat l'equip de Luxemburgo amb el 2-0. El davanter del Getafe trenca el fora de joc, rep la passada de Cotelo i defineix amb sang freda davant de Casillas. Un xut de falta de Roberto Carlos que Aragoneses ha desviat ha estat l'única rèplica d'un Madrid trist i sense capacitat de reacció, que hauria pogut encaixar el tercer gol en un cop de cap de Míchel. Només Solari, que ha començat de suplent, ha creat perill en l'atac blanc i ha marcat el 2-1 en el minut 90. Un autèntic golàs. La derrota deixa els blancs a 11 punts d'un liderat que cada setmana tenen més lluny.