El Madrid no dóna opcions al DKV Joventut i l'elimina en el quart partit de la sèrie

El DKV Joventut ha perdut amb el Reial Madrid per 72-81 en el quart partit de "play-off" corresponent als quarts de final. Tot i el clam continuat del Palau Olímpic de Badalona, els homes d'Aíto García Reneses no han recuperat el nivell que van mostrar en el segon partit i no han jugat bé. El gran partit de Felipe Reyes i Axel Hervelle sota els taulells ha estat determinant en el triomf dels de Boza Maljkovic, a més del llançament exterior de Justin Hamilton i Mous Sonko.

El primer quart ha estat molt igualat. Els dos equips han sortit a totes i la igualtat en el marcador s'ha mantingut del primer a l'últim minut, que ha acabat amb un 17-18 en el marcador. Ha estat en el segon quart que el Reial Madrid ha començat a dominar i se n'ha anat en el marcador sis punts (19-25). Però els d'Aíto han reaccionat i han empatat el partit a 28 quan faltaven cinc minuts per al final, gràcies a una forta defensa. Però només seria un miratge. El segon triple de Sonko quan el marcador estava molt igualat trencaria el ritme del partit. Els visitants han començat a distanciar-se i han arribat a guanyar per nou punts de diferència (33-42). Els jugadors marxarien als vestidors amb un 36-44. El tercer quart ha estat la davallada del conjunt local. Els verd-i-negres ho han intentat, amb un públic totalment entregat, però el Reial Madrid no fallava i a la Penya, en canvi, no li entraven els tirs sota cistella. Al final, 45-60, màxim avantatge per als visitants, que ja ensumaven el pas a les semifinals. Tot i el marcador, el DKV no ha donat mai per perduda l'eliminatòria i ha lluitat fins al final. Però s'ha imposat la lògica (72-81) i l'equip amb millor posició en la fase regular ha estat el que ha passat l'eliminatòria. Així doncs, hi haurà semifinal madrilenya, ja que el Reial Madrid s'enfrontarà a l'Estudiantes, que ha eliminat el Barça.