Reial Madrid

El Madrid guarda silenci l'endemà de dir adéu a la Lliga i s'aferra a la final de Copa a Mestalla

Després de dir adéu a les poques opcions de lluitar pel títol de Lliga, el Reial Madrid es va entrenar aquest diumenge al matí a Valdebebas en una sessió a porta tancada. Al contrari que al Barça, després de l'entrenament no va parlar cap jugador a la sala de premsa. De cara a la final de Copa, Mourinho tindrà la baixa segura de Raúl Albiol per sanció i espera recuperar Lass Diarra per poder mantenir el trivot. Els blancs, que van donar per bo l'empat després de jugar amb deu gairebé tota la segona part, un resultat que el públic del Bernabéu va celebrar com una victòria, s'aferren a aquesta circumstància per creure en les seves possibilitats de conquerir el títol de Copa 18 anys després de l'última vegada.

Actualitzat
El Reial Madrid ha començat a preparar a la ciutat esportiva de Valdebebas la final de la Copa del Rei. Els blancs van realitzar un ​​entrenament en què l'atenció es va centrar en Lass Diarra, a qui Mourinho espera recuperar per tornar a repetir el trivot. L'expulsió d'Albiol fa que Mourinho acceleri la recuperació de Lass Diarra, clau per mantenir el trivot al centre del camp si decideix retardar Pepe a l'eix de la defensa.

Pepe, l'arma secreta de Mourinho


Juntament amb l'estat de la gespa, la presència de Pepe al mig del camp va ser l'arma secreta de Mourinho per combatre el Barça. El central portuguès va ser el millor jugador del seu equip. Quan va poder va pujar a l'atac, però la seva veritable feina va ser fer sortir de polleguera els jugadors del Barça. I ho va aconseguir, a força de treure l'escombra a la zona de creació blaugrana. Messi va ser un dels que més el van patir. Primer, copet de genoll a la cara i embogiment del portuguès quan l'argentí va disparar una pilota a la graderia.

Busquets, Xavi i Keita se les van haver amb el portuguès, que de forma continuada fregava els límits del reglament. No se sap si l'ha après de Mou, que el felicitava constantment, però Pepe va demostrar que també sap fer teatre del bo. L'heroi blanc se sentia guanyador moral del partit després d'empatar un matx molt desfavorable en inferioritat numèrica.

Pepe va reclamar targetes que ell tampoc va veure. Tot i que Muñiz Fernández en va treure fins a vuit vegades, ell va acabar el partit sense una sola amonestació. De cara a la final de Copa a València caldrà anar amb compte amb aquesta permissivitat arbitral.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut