Futbol

El Madrid guanya la Reial Societat sense brillar (0-2) i el Sevilla derrota el Depor 0-1 i s'endú el Carranza

El Reial Madrid encara necessita temps per convertir-se en un equip. Els homes de Manuel Pellegrini van tornar a mostrar força desajustos en el partit que els va enfrontar amb la Reial Societat ahir a la nit, en el partit del centenari del club donostiarra. Malgrat tot, els galàctics dels blancs continuen deixant detalls de la seva qualitat, i amb el lideratge de Kaké el Madrid va aconseguir imposar-se gràcies a un gol de Benzema i un altre d'Sneijder. En l'altre amistós destacat del dia, el Sevilla va aixecar el Carranza després de guanyar el Deportivo a la final per 0-1 amb gol d'Escudé.

Actualitzat
L'afició blanca va poder veure la versió més galàctica del Reial Madrid, ja que per primer cop l'equip va presentar en un mateix onze totes les seves grans estrelles. Malauradament, ni la presència de Ronaldo, Kaká, Benzema i Xabi Alonso va servir perquè els de Manuel Pellegrini oferissin el futbol espectacle que se'ls exigeix.

De fet, el Madrid va haver de treballar força per doblegar la Reial Societat en el partit del celebració del centenari del club donostiarra. Només Kaká va rendir tal com s'espera d'una estrella, ja que es va carregar l'equip a l'esquena i va exercir de líder.

Benzema va avançar els blancs només començar la segona meitat en aprofitar una errada del porter Bravo en un refús. El francès va caçar el mal rebuig del xilè després d'un cacau de Ronaldo per fer el 0-1. Ja amb el temps reglamentari esgotat, Sneijder, que aviat podria convertir-se en nou fitxatge de l'Inter, va fer el segon amb un excel·lent xut de falta. L'holandès, però, conscient que aquest pot ser el seu últim partit amb el Madrid, ni va celebrar el gol.

El Sevilla guanya el Carranza


A Cadis, el Sevilla es va convertir en el nou campió del Ramón de Carranza en imposar-se al Deportivo de la Corunya per 0-1 en la final del torneig gadità. Un solitari gol d'Escudé a la sortida d'un córner i quan només restaven nou minuts per al final del partit va servir perquè els andalusos aixequessin la copa.
Anar al contingut