Lliga de futbol

El Madrid goleja per 3-0 el Sevilla i es col·loca segon en la Lliga, darrere de la R. Societat

L'equip madridista ha estat el protagonista del retorn de la Lliga després de la pausa nadalenca. L'equip blanc va golejar ahir el Sevilla per 3-0 en un partit ajornat al desembre per la disputa de la Copa Intercontinental, i amb aquests tres punts s'ha col·locat segon en la classificació, a cinc de la Reial Societat. Abans del minut 10, Raúl va avançar els blancs amb un cop de cap i, abans de la mitja hora, Flávio es va estrenar com a golejador madridista després de tres anys. Zidane va culminar un bon contraatac madridista i, sense oposició, va fer el tercer.

Raúl, un cop més, va ser el protagonista dels primers minuts del partit. Una bona passada des de la dreta per a l'amo d'aquella banda en el Reial Madrid, Luís Figo, la va caçar al vol, amb el cap, el davanter madridista. Minut 9 de la primera part i l'equip blanc ja manava en el marcador. Una altra acció de Figo va acabar amb una pilota morta a la frontal de l'àrea que va recollir el brasiler Flávio Conceiçao, que amb un xut potent va posar més distància en el marcador. Era el primer gol del mig fitxat del Deportivo en els tres anys que fa que vesteix de blanc. El partit es va escalfar en la segona part. Javi Navarro va ser expulsat i Pablo Alfaro hauria d'haver anat a la dutxa, però l'àrbitre no va veure una clara acció del sevillista, mereixedora de targeta vermella. La primera ocasió del partit per al Sevilla, salvada per Casillas, va ser resposta pel Madrid amb un contraatac en cinc tocs, amb participació de Roberto Carlos, Ronaldo i Zidane, que el va convertir en gol sense oposició.