Futbol

El Madrid fitxa el migcampista del Portsmouth Lassana Diarra i posa al mercat a Van der Vaart

El Madrid ha fitxat un altre Diarra. Es diu Lassana Diarra i, fins ara, jugava al Portsmouth de la Lliga anglesa. Es tracta d'un francès de 23 anys. Juga al mig del camp i l'operació pot haver costat uns 22 milions d'euros al Madrid. Es dóna la paradoxa, com en el cas de Huntelaar, que el nou fitxatge blanc actualment també està lesionat. Qui podria deixar el club és Rafael Van der Vaart, que, tot i ser el gran fitxatge de la temporada, no entra en els plans de Juande Ramos.

Actualitzat
El Portsmouth ha anunciat aquest matí que ha acceptat una "substancial oferta" del Reial Madrid per adquirir els serveis del migcampista internacional francès Lassana Diarra. Diarra, que va jugar a Le Havre i al Chelsea abans d'anar a l'Arsenal, va arribar al Portsmouth procedent dels "gunners" al gener del 2008 i en aquesta etapa ha aconseguit 3 gols en 30 partits.

Lassana Diarra, nascut el 10 de maig de 1985 i 13 vegades internacional amb França, arribarà al Santiago Bernabéu per reforçar la medul·lar madridista després de les baixes en aquesta zona del malià Mamadou Diarra i de Rubén de la Red. La seva contractació s'afegeix a la del davanter holandès Klaas Jan Huntelaar, que va ser el primer fitxatge d'hivern de l'equip ara dirigit per Juande Ramos, així com al retorn del jove Dani Parejo, que estava cedit al Queens Park Rangers anglès.

Uns arriben i els altres se'n van. Qui pot marxar aviat és Van der Vaart. El van presentar com una "megaestrella", i durant els primers partits va rendir a un alt nivell. Però amb el temps es va anar apagant i ara seu a la banqueta. A les oficines del Bernabéu són conscients de l'error comès amb l'holandès i ja es plantegen traspassar-lo. 

Travessa misteriosa
 
Mentrestant, a la plantilla merengue no s'ha identificat encara l'autor de la quiniela que dissabte va ser trobada al vestidor del Bernabéu i s'apostava per la victòria blaugrana en detriment del seu mateix equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut