El Madrid fa un pas gairebé definitiu pel títol de Lliga després de guanyar el Múrcia per 1-0 al Bernabéu

Tot i que el Madrid es va trobar un partit més difícil de l'esperat per la matinera expulsió de Miguel Torres, els blancs en van tenir prou amb un golàs de Sneijder per vèncer el Múrcia i apropar-se encara més al títol de Lliga. Els de Bernd Schuster van fer un partit molt discret i Iturralde González els va perdonar dos penals comesos per Gago i Pepe sobre De Lucas i Aquino, però també és cert que els de Javier Clemente no van ser capaços de crear perill tot i la seva superioritat numèrica. Ja són nou els punts que el Madrid té sobre el Barça. El Múrcia, per contra, està a set de la permanència.

El Bernabéu va acollir els seus jugadors conscients que una victòria significava gairebé ficar-se la Lliga a la butxaca, però les coses es van complicar més del previst. La tàctica defensiva utilitzada per Clemente no va impedir el Múrcia forçar un penal al minut 15, comès per Gago sobre De Lucas, que Iturralde González va passar per alt. I després d'una ocasió que Robben va enviar als núvols, el Madrid es va quedar amb deu homes en veure Torres la vermella directa per una dura entrada al turmell d'Aquino.

A partir d'aquest moment el joc va entrar en una fase d'interrupcions i poc control per part de tots dos equips. El Madrid estava nerviós pel tracte que dispensava l'àrbitre i només va crear una jugada de perill: una passada intel·ligent de Guti que va refusar Carini, molt atent. Però al minut 45, el Múrcia hauria pogut fer el 0-1 si Sneijder no hagués salvat un contracop en el qual a Goitom li va faltar decisió. Al descans, empat sense gols, mocadorada i crits contra Iturralde. El públic del Bernabéu, però, va guardar silenci quan Pepe va donar un cop de colze a Aquino dins l'àrea en la primera jugada de la segona part.

Golàs de Sneijder

El que va quedar clar és que l'única forma que el Múrcia fes un gol era des del punt de penal. I com que Iturralde no estava per la feina de xiular-ne cap, la innocència visitant es va veure castigada. Va ser al minut 54 quan el Madrid va marcar el gol que obria el camí de la victòria, gràcies a un excel·lent tir de Sneijder, que va aprofitar un mal refús de Pignol per enviar l'esfèrica a l'escaire. Des de llavors i fins al final, no va passar res destacat. La inoperància murciana i el conformisme del Madrid van fer que l'1-0 fos inamobible. Als blancs ja els va bé, perquè amplien a 9 punts la seva diferència sobre el Barça. Als de Clemente la derrota els deixa amb un peu a Segona Divisió.