El Madrid empata a dos amb l'AEK d'Atenes després de desaparèixer a la segona part

Sense Luis Figo ni Raúl, el Madrid no és el mateix. Si dissabte perdia clarament a Santander, contra l'AEK va desaparèixer a la segona part i va veure com els grecs eixugaven els dos gols favorables que tenien els blancs al descans. Steve McManaman va fer callar els primers xiulets al Bernabéu pel joc ensopit amb un gol en el minut 24 i un altre en el 42. La segona part va ser 100% grega. Katsuranis va fer el primer gol i Centeno va empatar el matx en el minut 86. I hauria pogut guanyar si no fos per un espectacular Iker Casillas. Al mateix grup, Roma, 0 - Genk, 0.

Un dels suplents madridistes, l'anglès Steve McManaman va despertar el Bernabéu de l'avorriment que va caracteritzar la primera mitja hora de joc. L'exjugador del Liverpool, que va jugar en lloc de Solari, va rematar a la xarxa una passada de la mort de l'argentí Cambiasso. El mateix McManaman va marcar el segon gol del Madrid a dos minuts del descans. La segona part va començar amb un AEK desaprofitant diverses ocasions clares i amb un Madrid adormit refiant-se de les excel·lents aturades d'Iker Casillas. Aquesta va ser la tònica fins que en el minut 74 Katsouranis va marcar el primer gol grec. La inoperància del Madrid va acabar en l'empat. La pitjor segona part de la temporada va permetre que els grecs empatessin mitjançant Centeno, a quatre minuts del 90. A la resta de la jornada, al grup A Arsenal-Auxerre 1-2 Borussia Dortmund-PSV Eindhoven 1-1 I al grup D, Olympique de Lió-Inter de Milà, 3-3 Ajax-Rosenborg 1-1