El Madrid apallissa l'Herbalife Gran Canària (83-60) i jugarà la semifinal de la Copa contra el CAI Saragossa, botxí de l'Unicaja (74-79)

El Reial Madrid ha passat per sobre de l'Herbalife Gran Canària per 83-60 i ja és a les semifinals de la Copa. Els de Laso han manat des de l'inici (19-9 al final del primer quart i 41-20 al descans) i han pogut dosificar esforços. Rudy i Mirotic, tots dos amb 17 punts, han destacat en atac. El rival del Madrid a les semifinals serà el CAI de Saragossa, que ha derrotat l'Unicaja de Màlaga per 74-79.

El Reial Madrid ha passat per sobre de l'Herbalife Gran Canària per 83-60 i ja és a les semifinals de la Copa. Els de Laso han manat des de l'inici (19-9 al final del primer quart i 41-20 al descans) i han pogut dosificar esforços. Rudy i Mirotic, tots dos amb 17 punts, han destacat en atac. En l'equip canari, actuació destacada de Tavares (16 punts, 12 rebots i 4 taps).

El rival del Madrid a les semifinals serà el CAI de Saragossa, que ha derrotat l'Unicaja de Màlaga per 74-79. Els aragonesos s'han desfet contra pronòstic dels amfitrions en un partit boig. El local Caner-Medley, 21 punts, ha estat el màxim anotador del matx.