Sergio Ramos amb el Trofeu Santiago Bernabéu (EFE)
Futbol

El Madrid acaba la pretemporada amb victòria contra el Milan (3-1) i s'emporta el Trofeu Santiago Bernabéu

L'Atlètic de Madrid cau davant l'Inter de Milà (0-1) i afronta amb dubtes la Supercopa

Actualitzat

Els blancs han guanyat el Trofeu Santiago Bernabéu amb els gols de Benzema, Bale i Mayoral. Higuaín ha marcat en la seva tornada al Bernabéu, però el gran protagonista del partit ha estat Luka Modric, que ha tornat al Santiago Bernabéu 91 dies després, i arran dels rumors que es van publicar que volia marxar de l'equip, l'afició l'ha rebut amb una ovació quan ha entrat al camp el minut 75 i ha corejat el seu nom quan ha sortit a escalfar.

El Reial Madrid ha tancat així el darrer amistós de la pretemporada amb victòria davant del Milan per aixecar el 28è Trofeu Santiago Bernabéu en un partit que li ha servit a Julen Lopetegui per rodar jugadors como Marcelo, Sergio Ramos, Carvajal i Kroos, a més de confirmar quin serà el seu trident d'atac per a la Supercopa d'Europa contra l'Atlètic de Madrid.

Per contra, l'Atlètic de Madrid afronta la Supercopa d'Europa amb més dubtes que encerts, amb una derrota contra l'Inter per un golàs acrobàtic de l'argentí Lautaro Martínez, el futbolista que va tenir fitxat fa mesos, amb unes quantes concessions i un partit lluny de la seva millor versió (0-1).

Anar al contingut