Nintendo
El nou sistema permetrà descobrir un altre somriure de la Mona Lisa
París

El Louvre es converteix en el primer museu que es visita amb una Nintendo

Un recorregut virtual a la pantalla, però per uns passadisosos molt reals. Amb una combinació perfecta d'auriculars i pantalla, ningú s'hauria de perdre pels 60.000 metres quadrats del Louvre. 1.500 consoles de 3D Nintendo són les responsables de geolocalitzar tant els turistes com les obres d'art. Així, tal com explica una de les visitants que es passegen pel museu més important del món, "en qualsevol moment, es pot trobar indicat en el plànol el camí més curt fins a arribar a l'obra que es desitgi". El Museu del Louvre s'ha posat al dia i s'ha convertit en el primer que fa servir aquesta tecnologia.

Televisió de CatalunyaActualitzat
Potser així, i gràcies al zoom de la pantalla, el visitant podrà observar de la vora el somriure de la Mona Lisa, veure en detall un quadre de Veronese, o disfrutar d'una perspectiva de les escultures més espectaculars. Alguns turistes asseguren que es tracta d'una altra visió, diferent de la que la gent està acostumada a veure. I que "al principi costa de fer anar, però després serveix per trobar-te en el museu".

Té molt poc a veure amb el seu famós Super Mario i és que Nintendo ha fet un aparell especial, sense altaveus i amb un servei de tres dimensions que no necessita ulleres.

Anar al contingut