El Lleida s'imposa amb problemes al Salamanca i el Nàstic empata a casa contra el Cadis

Lleida i Nàstic han obtingut resultats positius en els seus partits corresponents a la 25a jornada de Segona Divisió. Els lleidatans han resolt amb una treballada victòria la visita del Salamanca al Camp d'Esports per 2-1. Crusat ha fet l'1-0 en el minut 4 però en el 67, Gorka Brit ha empatat. Òscar Garcia, de cap, ha donat el triomf al seu equip, que es consolida en la part tranquil·la de la classificació. Per la seva banda, el Nàstic ha empatat a casa contra el Cadis, líder de la categoria. L'equip de Tarragona s'ha avançat en el marcador en el minut 27 amb un gol de Bolo. Amb el resultat d'1 a 0 s'ha arribat al descans, però només començar la segona part, Oli ha fet l'empat definitiu, que manté el Cadis en la primera posició de la taula.