El Lleida perd al camp de l'Hèrcules per 2-1

El Lleida ha perdut avui al camp de l'Hèrcules per 2-1 i ha deixat escapar així una gran oportunitat de col·locar-se a la zona tranquil·la de la taula. Moisés García ha tornat a ser el malson dels catalans. El veterà davanter sevillà, que ja va fer el gol del partit de la primera volta, ha estrenat el marcador quan no s'havia complert ni el primer minut de joc. En el minut 22 ha arribat el segon dels locals, aquest cop obra de Kike Mateo, que ha aprofitat una errada del porter Rangel per fer el 2-0. Onze minuts després ha arribat l'únic gol del lleidatans, obra de Bilic, de penal.

Un cop més, el Lleida ha estat víctima de les seves errades defensives. En el primer minut, a la sortida d'un córner, Sergio Fernández ha fet l'1-0. I en el 22, un rebuig de Sergio Fernández des del seu propi camp l'ha aprofitat Kike Mateo, davant la passivitat dels defensors lleidatans per batre Rangel i aconseguir el segon gol de l'Hèrcules. Un penal de Carlos Castro sobre Bilic, en el minut 32, l'ha transfomat el mateix jugador del Lleida per aconseguir el 2-1, resultat que ja seria definitiu, ja que en la segona part no s'ha marcat cap gol i el Lleida continua a la zona complicada de la classificació.