El Lleida es refà del mal inici de temporada amb una victòria al camp del Cadis (0-2)

El Lleida s'ha refet del mal inici de temporada amb una victòria a Cadis per 0-2. Els homes de Miguel Rubio han fet una gran primera meitat i al descans ja tenien un clar avantatge en el marcador amb gols de Sergio Rodríguez i Santos. Tot i que els locals han reaccionat a la represa, l'equip de la Terra Ferma no ha passat angúnies per sumar els tres primers punts de la temporada.

Després de la derrota de la primera jornada a casa contra el Racing de Ferrol, el Lleida ha saltat a la gespa de l'estadi Carranza amb les idees molt clares. Miguel Rubio ha alineat un onze titular amb moltes novetats i l'aposta li ha sortit bé durant la primera meitat. En el minut 6, els lleidatans s'han pogut avançar en el marcador amb un xut d'Stankovic que Navas ha enviat a córner amb una gran aturada. El veterà jugador iugoslau ha estat el gran protagonista i de les seves botes han sortit les ocasions més clares de perill de l'equip lleidatà. A la sortida d'un córner, Sergio Rodríguez, amb un cop de cap, ha fet el 0-1 en el minut 21. I poc abans d'arribar-se al descans, Santos, després d'un embolic a l'interior de l'àrea, ha aprofitat la passivitat de la defensa local per marcar el 0-2. A la represa, el Cadis ha mirat de reaccionar després d'una primera part desastrosa. Quan només es portaven tres minuts de la segona meitat, l'àrbitre ha anul·lat un gol als locals per fora de joc d'Abraham Paz i pràcticament a continuació, els jugadors del Cadis han reclamat penal per una caiguda d'Oli. Però aquest inici només ha estat un miratge, ja que els homes de Miguel Rubio gairebé no han passat angúnies per mantenir el seu avantatge en el marcador i en algun contraatac han estat a punt de fer el 0-3. Amb el partit completament decidit, el Cadis ha acabat amb deu per l'expulsió amb vermella directa de Matías Pavoni, que tornava als terrenys de joc després de set mesos de baixa per una greu lesió.