El Llagostera no carbura com a visitant i perd amb claredat al camp del Recreativo de Huelva (2-0)

El Llagostera ha encaixat la segona derrota a la Lliga Adelante en caure per 2 a 0 al camp del Recreativo de Huelva. Dos gols del veterà Pedro Ríos han sentenciat un partit que ha tingut un clar domini local. El conjunt de Santi Castillejo encara no ha aconseguit fer cap gol com a visitant.

El Llagostera, amb Diego Rivas per primer cop en l'onze inicial, ha saltat a la gespa del Nuevo Colombino amb la intenció de mantenir la porteria a zero i mirar d'aprofitar un contracop. Fruit d'això, els locals han dominat el joc mitjançant les internades de l'uruguaià Cabrera i del veterà Pedro Ríos per les bandes. Els llagosterencs, a més, han vist com Aimar havia d'abandonar el terreny de joc per una lesió muscular al quart d'hora de joc. Jorge García ha entrat en el seu lloc a la defensa.

Després d'uns quants ensurts per al porter René, Pedro Ríos ha obert el marcador en el temps afegit de la primera part. L'ex del Llevant ha aprofitat un refús de René després d'un xut de Cabrera, que havia fet una bona acció individual per l'esquerra. El gol ha estat una galleda d'aigua freda per als de Castillejo, que ja esperaven l'arribada del descans per agafar aire.

En la segona, el partit ha seguit el mateix guió. El Llagostera no podia arribar a l'àrea de Dani Sotres i el Recre ha continuat fent mal per les bandes. En el minut 69, Pedro Ríos ha repetit en culminar una gran jugada col·lectiva dels andalusos per l'esquerra. En el tram final de partit, Santi Castillejo ha donat entrada a Juanjo Expósito i l'equip s'ha estirat més, però no ha pogut generar cap opció clara de gol.