Barcelona

El lladre del camió de butà hauria actuat sota els efectes d'algun tipus de droga

Els agents que l'han reduït diuen que no coordinava i que s'expressava amb dificultat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que el conductor del camió de butà robat que circulava contradirecció per la Ronda Litoral hauria actuat sota els efectes de les drogues. Els agents que l'han reduït diuen que no coordinava i que s'expressava amb dificultat.

Aquesta, però, no és l'única hipòtesi amb què treballen els Mossos, que no veuen "cap indici raonable" que l'home actués amb motivacions terroristes.

El conductor detingut és un ciutadà suec d'un poble a la part interior del país. L'home, de 32 anys, no té antecedents a l'estat espanyol ni cap vinculació amb terrorisme.

Aturat a trets

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han aturat el conductor a trets, després d'una persecució. Segons sembla, l'home ha robat a Drassanes el camió aprofitant que el seu responsable estava repartint les bombones, ha fugit i ha intentat accedir a la ronda per l'accés 22, en direcció contrària, quan ha estat detingut. Ha fet un trajecte de gairebé tres quilòmetres, xocant amb certa violència contra alguns vehicles que anaven en la bona direcció, i ha perdut part de la càrrega de butà, segons fonts policials. El fet ha provocat danys a vehicles que circulaven.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut