El Liverpool pren Old Trafford imposant-se al Manchester United per 1-4

Definitivament, aquesta és la setmana del Liverpool. Amb el record de la pallissa al Madrid encara recent, el conjunt de Rafa Benítez ha pres Old Trafford imposant-se al Manchester United per un contundent 1-4. Malgrat començar perdent, el Liverpool ha capgirat el marcador abans del descans i a la represa ha aprofitat l'expulsió de Vidic per sentenciar els diables vermells amb dos gols més i donar alegria a la Premier. Malgrat la derrota els d'Alex Ferguson continuen líders amb quatre punts d'avantatge respecte el Liverpool i havent jugat un partit menys.

Un Liverpool envalentit ha donat un nou aire a la Premier League en batre el Manchester United a Old Trafford per un sever 1-4. Els "reds" s'han enganxat a la lluita pel títol després d'una sonada victòria en un Teatre dels Somnis poc acostumat a veure caure els seus.

I això que els diables vermells s'han avançat en el marcador gràcies a un penal transformat per Ronaldo en el 21 de la primera. Poc després, però, Torres aprofitava per velocitat una errada de Vidic per pispar-li la cartera al central del United i batre Van der Saar sense problemes. Ja al límit del descans Gerrad, de penal, ha donat un tomb al partit en situar l'1-2 al marcador.

A la segona part, els d'Alex Ferguson han anat a totes però el Liverpool ha sabut moure el partit en el seu terreny i en un ràpid atac ha forçat l'expulsió per vermella directa de Vidic. La mateixa falta l'ha transformat excel·lentment Fabio Aurelio per situar l'1-3 en el marcador.

Ja amb el United desesperat, en el descompte, Dossena, com ja va fer davant el Madrid, ha tancat el partit amb una vaselina genial que arrodonia el resultat i donava esperances al Liverpool de cara al campionat.