El Liverpool guanya l'Inter (2-0), el Schalke supera el Porto (1-0) i el Chelsea empata al camp de l'Olympiacos (0-0)

El Liverpool ha guanyat l'Inter de Milà (2-0) en un dels duels més atractius de l'anada dels vuitens de la Champions, tot i que la primera part ha estat més aviat avorrida. En la represa, però, els de Benítez, conscients que només els salva un bon paper a Europa, han assetjat la porteria interista i Kuyt i Gerrard han signat el triomf a cinc minuts per al final. En els altres dos partits, el Schalke 04 ha derrotat el Porto (1-0), mentre que Olympiacos i Chelsea han acabat amb un 0-0.

Liverpool, 2 - Inter Milà, 0

El duel a Anfield es presentava com el més atractiu de la jornada, juntament amb el del Reial Madrid a Roma. Tot i això, la primera part en terres angleses ha estat avorrida, ja que els dos equips s'han dedicat més a vigilar el rival, que no pas a generar jugades ofensives i jugant amb els espais molt tancats. Prova d'això és que tot just al minut 45 ha arribat el primer xut entre els tres pals, de Kuyt. A més, abans de la mitja hora de partit l'Inter s'havia quedat amb 10 per l'expulsió de Materazzi per doble groga. El col·legiat també ha estat protagonista quan no ha assenyalat un clar penal de Vieira. En la represa, els de Rafa Benítez s'han vist obligats a obrir espais i no han parat d'insistir a la porteria de Julio César, conscients que per salvar la temporada només els queda fer un bon paper a Europa. Les arribades han arribat, sobretot, de Fernando Torres, que ha estat titular, després de la lesió. L'ex de l'Atlètic ha fet lluir Julio César i també ha enviat un xut que ha sortit fregant el pal. Hyppia ha perdonat el gol i Babel també ha enviat un xut a fora. L'assetjament del Liverpool ha tingut premi al final amb dues dianes. Kuyt ha obert el marcador al minut 85 i Gerrard ha rematat amb el segon al minut 90. Els italians, que feia cinc mesos que no perdien un partit, queden ara contra les cordes.

Schalke 04, 1 - Porto, 0

El gol més matiner de la jornada europea ha arribat al minut 3 al Veltins de Gelsenkirchen, obra de Kuranyi, que ha aprofitat un refús de Helton, quan ha allunyat una rematada de Rafinha. Així el Schalke 04 s'avançava davant la seva afició. El Porto, per la seva banda, ja ha disposat d'ocasions, però si hi ha hagut un jugador que ha estat de mala sort, aquest ha estat Lisandro. El jugador portuguès ha desaprofitat dues passades de la mort. En la primera, al minut 25, ha arribat massa precipitat i ha enviat la pilota a fora i en la segona, al 79, amb assistència de Quaresma. Així, els portuguesos hauran de remuntar a casa el triomf per la mínima del conjunt alemany.

Olympiakos, 0 - Chelsea, 0

Al Georgios Karaiskakis, Olympiakos i Chelsea també s'han dedicat a adormir a la primera part, sobretot, per part del conjunt anglès. Ja que dels locals, Stoltidis ha tingut la primera oportunitat a la mitja hora amb una rematada al primer pal, que tampoc pot aprofitar Torosidis al segon. Ha estat, però, un joc de poca intensitat i menys ofensiu i, per això, el marcador no s'ha mogut. Tot es decidirà, doncs, a Stamford Bridge.