El moment de la batussa entre "casuals" i mossos a l'Audiència.
El moment de la batussa entre "casuals" i mossos a l'Audiència.
Barcelona

El líder dels Casuals, condemnat a 12 anys de presó per extorsions a discoteques

L'Audiència de Barcelona condemna el suposat líder de la facció radical dels Boixos Nois per un delicte de lesions, associació il·lícita, lesions i tinença il·lícita d'armes, entre d'altres, segons han confirmat fonts judicials.

RedaccióActualitzat
L'Audiència de Barcelona ha condemnat a més de 12 anys de presó el suposat líder dels Casuals, Ricardo Mateo, per extorquir discoteques. La condemna és, concretament, per lesions, associació il·lícita, lesions i tinença il·lícita d'armes, entre d'altres delictes, segons han confirmat fonts judicials.

Després del judici celebrat durant gairebé dos mesos, amb batussa inclosa a la sala en una de les últimes sessions entre agents dels Mossos d'Esquadra i membres de la banda, l'Audiència ha deixat en llibertat dos imputats que estaven a la presó provisional, tal com avançava el diari "El País" aquest dimecres.

La condemna imposada per l'Audiència a Ricardo Mateo queda molt lluny dels més de 120 anys de presó que demanava la fiscal per al suposat líder d'aquesta facció radical dels Boixos Nois, que ha estat a la presó tres anys i mig per aquesta causa, temps que ara caldrà descomptar de la pena imposada.
Anar al contingut