El líder de la milícia xiïta Hezbollah, Hassan Nasrallah, durant el discurs televisat. (Foto: Reuters)
El líder de la milícia xiïta Hezbollah, Hassan Nasrallah, durant el discurs televisat. (Foto: Reuters)
Trípoli

El líder de Hezbollah crida a estendre les protestes contra el film de Mahoma

Hassan Nasrallah insta els seus seguidors a mostrar la seva còlera pel vídeo sobre Mahoma manifestant-se cada dia en una ciutat libanesa diferent.

RedaccióActualitzat
El líder de la milícia xiïta Hezbollah, Hassan Nasrallah, ha cridat els seus seguidors a mostrar la seva còlera pel vídeo sobre Mahoma manifestant-se cada dia en una ciutat libanesa diferent. Hassan Nasrallah ha instat els seus seguidors a protestar contra el film sobre el profeta aquest dilluns a Beirut tot dient que els EUA han de ser responsabilitzats pels enfrontaments entre musulmans i cristians.

"Demanem protestes (aquest dilluns) en els suburbis del sud (de Beirut) a les 5 en punt", ha dit el secretari general de Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah, en un discurs televisat.

Mentrestant, arreu del món els musulmans continuen protestant amb indignació contra el polèmic vídeo. Manifestacions i marxes antiamericanes com la que es va fer diumenge a Trípoli, al nord del Líban, es poden tornar a repetir aquesta setmana després de la crida que ha fet el líder de la milícia xiïta Hezbollah.

Tot plegat després de l'atac contra el consolat nord-americà a la ciutat libanesa de Bengasi, que va costar la vida a quatre funcionaris nord-americans, entre els quals l'ambaixador Christopher Stevens.
Anar al contingut