El Lens remunta i guanya, 3 a 1, un Dépor deprimit que es complica el pas a la fase següent

La crisi de resultats del Dépor en la Lliga espanyola ha acabat contagiant-se a la competició europea. Tot i que el partit va començar bé per als gallecs i Roy Makaay va marcar el primer gol del partit en el minut 15, en la segona part va arribar la desfeta. Coulibaly va empatar en una jugada de rebots desafortunada i l'equip de la Corunya va desaparèixer del camp. Quan faltaven 10 minuts per al temps reglamentari, Moreira va concretar el domini francès i, en el minut 84, Thomert va fer el tercer.

L'holandès Roy Makaay va continuar la seva lluna de mel amb la Lliga de Campions i quan es complia el primer quart d'hora de partit va avançar el Dépor en el marcador. El primer gol va arribar després d'una bona passada de Víctor, l'últim substitut que ha provat Irureta en el lloc de Valerón. Makaay, sense gaire angle, va marcar després de superar la sortida del porter del Lens. En temps de descompte de la primera part, una centrada de Capdevila la va desviar al pal un defensor de l'equip francès. Hauria estat un d'aquells gols anomenats "psicològics". El Deportivo de la Corunya va resistir força bé durant la primera part les arribades franceses, aprofitant la seva gran capacitat física. Juanmi va haver d'intervenir magistralment en un parell d'ocasions ja en la segona part. A la tercera no va poder fer res per evitar el gol de l'empat francès. Va ser Coulibaly qui va rematar, i la pilota, rebotada en Mauro Silva i Fran, va entrar a la porteria. Moreira va xutar una falta a la frontal de l'àrea i no va donar opció a Juanmi, en el minut 79. Cinc minuts després, el Lens va sentenciar amb un gol de Thomert. El Deportivo es va deprimir profundament en rebre el primer gol i va desaparèixer del camp. La jornada europea es completa amb aquests partits i marcadors: En el Grup E: Newcastle,1- Juventus, 0 i Dinamo de Kíev, 2- Feyenoord, 0. Juventus i Dinamo de Kíev són líders, amb 7 punts, seguits del Feyenoord, amb 5, i el Newcastle, amb 3. En el grup F: Bayer Leverkusen, 2 - Maccabi Haiffa, 1 i Olympiakos, 2 - Manchester, 3. Manchester n'és líder, amb 12 punts, seguit del Bayer Leverkusen, amb 6; Olympiakos i Maccabi Haiffa en tenen 3. En el grup G: Milan, 2 - Bayern de Munic, 1 i Lens, 3 - Deportivo, 1. El Milan n'és líder, amb 12, seguit del Deportivo, amb 6; el Lens en té 4, i el Bayern de Munic en té 1. Els alemanys es queden fora.