El Leganés frustra el somni de l'ascens de l'Hospitalet (1-1)

No ha pogut ser i l'Hospitalet no s'unirà al Llagostera en l'ascens a Segona A. Aquest diumenge, en un Municipal de la Feixa Llarga ple i il·lusionat, l'equip local ha empatat a un gol amb el Leganés, amb la qual cosa no ha remuntat el resultat de l'anada (1-0). Carlos Álvarez ha avançat els visitants i Aridai Cabrea ha empatat de penal.

No ha pogut ser i l'Hospitalet no s'unirà al Llagostera en l'ascens a Segona A. Aquest diumenge, en un Municipal de la Feixa Llarga ple i il·lusionat, l'equip local ha empatat a un gol amb el Leganés, amb la qual cosa no ha remuntat el resultat de l'anada (1-0). En el minut afegit d'una primera part de més protagonisme local, Carlos Álvarez ha avançat els visitants amb una xilena tan inesperada com espectacular. En la represa, Aridai Cabrera ha pogut empatar de penal (minut 51) i ha revifat l'esperança, però ha estat el Leganés qui ha continuat donant ensurts.

En els cinc minuts següents, els madrilenys han perdonat dues ocasions claríssimes. Primer una rematada creuada de Fran Moreno que la defensa riberenca ha refusat en la mateixa línia de gol. I, després, un cop de cap d'Álvaro García, sol davant el porter, que incomprensiblement ha anat fora.

Amb el pas del temps, l'Hospitalet ha anat atacant més i més, però no ha sabut lligar jugades de perill ni tan sols quan l'àrbitre ha afegit cinc minuts al final. El Leganés ha sabut tancar-se bé quan li ha convingut per aconseguir el seu objectiu.