Lliga ACB

El Leche Río Breogán humilia el Caprabo Lleida a Barris Nord (76-106)

El Caprabo Lleida ha encaixat la quarta derrota consecutiva i la més àmplia de la seva història, davant d'un Leche Río Breogán que segueix en ratxa i que ha sentenciat el partit en una segona part pletòrica, on els d'Edu Torres han acabat absolutament entregats. Al descans, el Caprabo només perdia per 2 punts (45-47) i ha estat en els dos últims quarts quan el Breogán, amb fins i a 7 jugadors per sobre dels 10 punts anotats, ha fet la diferència. Racca, amb 20 punts, ha estat el màxim encistellador.

Edu Torres ha sorprès amb un cinc inicial en el qual hi havia Comas, Tamames i Angulo, els tres jugadors amb menys presència a l'equip en les últimes jornades. Els problemes d'Alston han obligat el tècnic a improvisar i el cert és que d'entrada les coses li han sortir bé i el marcador es mantenia igualat (12-13, m. 6). A partir d'aleshores, el conjunt blau ha iniciat les rotacions i amb elles ha arribat una lleugera baixada en el seu joc que a més a més ha coincidit amb l'encert de Racca des dels 6,25 (3 triples) i ha fet que s'arribés al final del primer període amb un 20-25. En el segon, el Caprabo li ha donat la volta al partit gràcies a un parcial d'11-4 liderat per Rodilla (11 punts en aquest quart). El marcador ha tornat a igualar-se i així ha seguit fins al descans, al qual s'ha arribat amb un 45-47. El tercer període ha estat definitiu. Edu Torres s'ha encallat amb les rotacions i els gallecs han aconseguit un parcial de 6-17 que els han situat amb un 55-66 favorable. El Caprabo ha pogut aturar momentàniament la sagnia amb el 61-72 del final d'aquest període però en el quart i definitiu ha arribat la debacle del conjunt local. Sense idees i davant d'un Breogán molt encertat, els d'Edu han encaixat un parcial de 15-34 que ha donat pas al 76-106 amb què ha acabat el partit.