Palma

El jutjat de Palma investiga la mort en estranyes circumstàncies d'un ciutadà alemany de 72 anys

El jutjat de Palma ha obert una investigació per aclarir la mort d'un home. La víctima, Dieter Frerichs, de 72 anys i nacionalitat alemanya, ha mort aquest dissabte en estranyes circumstàncies. Frerichs va ser detingut per ordre de l'Audiència Nacional per no complir les condicions de llibertat que li havien imposat després de ser acusat d'estar implicat en una estafa de més de 200 milions d'euros.

Actualitzat
Dieter Frerichs era a casa seva, una mansió al litoral de Palma, quan agents de la Unitat del Crim Organitzat l'han anat a detenir per incomplir les mesures imposades pel jutge. Tot i que les versions són contradictòries, segons la policia, en veure els agents, Frerichs ha reaccionat d'una manera imprevista i s'ha tirat al mar, on posteriorment s'ha disparat al cap amb una pistola. Els agents l'han traslladat a l'Hospital Son Dureta però la ferida era greu i l'home ha mort.

La seva fillastra, Fiona Ferrer, model i dona de l'empresari Jaime Polanco, era al domicili del mort quan han tingut lloc els fets. Inicialment ha criticat l'actuació policial, però de moment no ha presentat cap denúncia.

El jutjat de Palma ha obert una investigació per aclarir els fets.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut