La dona del Chicle, l'únic detingut per la mort de Diana Quer (Efe)

El jutge veu indicis de delicte sexual i investiga també la dona del Chicle

El jutge ha citat a declarar José Enrique Abuín i la seva dona aquest dijous després de la reobertura del cas Diana Quer

RedaccióActualitzat

El jutge ha reobert formalment la causa de la desaparició i mort de Diana Quer, arxivada provisionalment fa nou mesos. En la interlocutòria de reobertura, el magistrat del jutjat d'instrucció número u de Ribeira inclou la dona del Chicle, Rosario R. F., com a investigada. La parella del detingut va quedar en llibertat fa uns dies després de declarar davant la Guàrdia Civil, quan va contradir la coartada que havia donat fins llavors al seu marit.

En la resolució, el magistrat assegura que, un cop trobat el cadàver de la noia desapareguda, "hi ha indicis de comissió d'un delicte d'homicidi o assassinat". El jutge també veu "indicis respecte a la possible comissió de delictes contra la seva llibertat sexual". Uns fets que la interlocutòria atribueix a José Enrique Abuín Gey, més conegut com "el Chicle", que es troba en presó provisional incomunicada

El jutge afegeix que "no pot ser descartada en el moment actual la participació en els fets de la seva dona". És per això que ha decidit investigar-los a tots dos i els ha citat a declarar aquest dijous al matí. S'acorda també la declaració en qualitat de testimonis de dues persones.

Al jutjat també s'han remès les investigacions d'un intent de robatori i detenció il·legal del Chicle a una altra noia el dia de Nadal. Respecte a aquest succés, el magistrat remet la causa al jutjat número dos de Ribeira. Considera, entre d'altres motius, que si es tramitessin conjuntament podria ser una causa massa complexa i, per tant, podria comportar una "dilació d'ambdós processos".

ARXIVAT A:
Policial
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut