Es tanca una peça d'Innova amb vuit imputats
Es tanca una peça d'Innova amb vuit imputats
Reus

El Jutge tanca una de les peces d'Innova, de presumpta corrupció a Reus, amb 8 imputats i fiances milionàries

Pel que fa a l'arquitecte Jorge Batesteza, el jutge sospita que hi va haver una falta de control del diner públic per part de l'empresa municipal Innova en contractar-lo per a la construcció del nou Hospital de Reus

RedaccióActualitzat

El jutge ha tancat una de les peces del "cas Innova" de presumpta corrupció a Reus.  És la que posa el focus en la demanda contra l'arquitecte Jorge Batesteza, però també repassa els indicis delictius de set imputats més.

Pel que fa a Jorge Batesteza, el jutge sospita que hi va haver una falta de control del diner públic per part de l'empresa municipal Innova en contractar-lo per la construcció del nou Hospital de Reus.

El magistrat diu que es van saltar les normes de concurs públic i que l'arquitecte va cobrar 387.000 euros i prop de 9.000 més en concepte de desplaçament.

El jutge també ha rebutjat que l'exdirector general i la directora financera d'Innova presentin com a aval per a les seves fiances la pòlissa d'assegurances contractada per aquest grup d'empreses. I és que la pòlissa exclou cobrir accions deliberadament fraudulentes.

Anar al contingut