Castelldefels

El jutge sosté que l'atropellament de Castelldefels s'explica per la imprudència de les víctimes

El jutjat de primera instància de Gavà ha arxivat les diligències obertes arran de l'accident de tren de Castelldefels en el qual van morir 12 persones la nit de Sant Joan. El magistrat, després de prendre declaració als conductors i els testimonis i estudiar els informes sobre l'accident, conclou que en l'atropellament no hi va haver cap fet delictiu, que el baixador amb la normativa vigent i que l'accident el va provocar l'actuació imprudent i temerària de les víctimes.

Actualitzat
El magistrat considera que la nit de la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, en què hi va haver l'accident, les instal·lacions ferroviàries tenien les condicions de seguretat, il·luminació i accessos adequats a la normativa.

En la resolució també conclou que l'actuació del maquinista del tren Alaris va ser la correcta. Assegura que, segons el relat dels testimonis i del mateix implicat, es va avisar amb el clàxon de la proximitat del comboi a l'estació i la màquina portava les llums posades i circulava a una velocitat inferior a la permesa.
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut