Madrid

El jutge requereix la IP des d'on es va penjar el vídeo il·legal de la declaració de la infanta

La policia s'ha personat a l'empresa d'internet Wouzee, que va distribuir el vídeo il·legal de la declaració de la infanta Cristina davant del jutge del "cas Nóos", i per ordre judicial ha requerit informació sobre el responsable de la gravació.

RedaccióActualitzat

La policia s'ha presentat a l'empresa d'internet Wouzee, que va distribuir el vídeo il·legal de la declaració de la infanta Cristina davant del jutge del "cas Nóos", i per ordre judicial ha requerit informació sobre el responsable de la gravació. El màxim responsable de l'empresa, Marcial Cuquerella, ho ha confirmat en un tuit en què també s'ha mostrat "encantat" de col·laborar amb la investigació oberta per un jutge arran de la publicació del vídeo al diari "El Mundo".
 


Fonts de l'empresa han explicat que els usuaris que volen fer servir la seva plataforma per publicar un vídeo només s'han de registrar amb una adreça de correu electrònic i un nom identificatiu, que en aquest cas va ser "infanta". Afegeixen que ells només registren l'adreça IP des d'on s'ha penjat el vídeo. És a dir, el número identificatiu del dispositiu a la xarxa, un número que actualment és molt fàcil de falsejar. 

Es dóna el cas que Marcial Cuquerella, que va treballar per a Intereconomía TV, és el germà de la que va ser secretària d'Iñaki Urdangarin a l'Institut Nóos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut