Barcelona

El jutge rebutja per defecte de forma la querella del director de Método 3 contra Sánchez-Camacho

La querella, per calúmnies, la va anunciar Marco en la seva compareixença a la comissió d'investigació sobre el "cas Pujol"

RedaccióActualitzat

El jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona no ha admès a tràmit la querella que va presentar el director de Método 3, Francisco Marco, contra la líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho, per un delicte de calúmnies, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El jutjat desestima la querella per un defecte de forma, perquè no s'ha celebrat ni s'ha intentat fer cap acte de conciliació entre les parts, com a pas previ a la presentació formal de la querella.

Francisco Marco va denunciar Camacho per les seves declaracions a la comissió contra el frau del Parlament, on va assegurar que no sabia que la gravaven en el dinar del restaurant La Camarga amb María Victoria Álvarez, l'examant de Jordi Pujol Ferrusola. Ho va fer minuts abans de comparèixer ell mateix davant la comissió on va anunciar la querella i va dir que la líder del PP "va mentir" i "sabia i va consentir" ser gravada.

Tot i això, l'exdirector de Método 3, que va insistir que l'encàrrec de la gravació va procedir de l'"entorn més personal" de la líder del PPC, va precisar que no tindria inconvenient a retirar l'acusació contra Sánchez-Camacho si ella acceptava haver-lo calumniat

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut