Barcelona

El jutge que investiga un cas de corrupció policial a Barcelona busca un rellotge de 40.000 euros

El jutge que investiga la presumpta trama de corrupció policial i tràfic de drogues a l'àrea de Barcelona busca un rellotge de 40.000 euros que hauria servit per gratificar un càrrec policial. Segons han explicat a Catalunya Ràdio fonts de la investigació del conegut com a "cas Macedònia", aquest rellotge és l'únic que la firma Cartier va posar a la venda a l'estat Espanyol d'una selecta col·lecció.

Catalunya RàdioActualitzat
El jutge ha demanat a Cartier el número de sèrie del rellotge per poder seguir el rastre del seu propietari. Un confident policial, imputat en el cas per tràfic de drogues, hauria adquirirt el rellotge a la joieria Rabat del passeig de Gràcia de Barcelona.

El jutge d'instrucció número 1 de Barcelona va dirigir la setmana passada un escorcoll a les oficines d'aquesta joieria que es va allargar 12 hores. I és que, a banda de la peça de 40.000 euros, el magistrat vol determinar a quines mans han anat a parar desenes de rellotges d'uns 1.000 i 2.000 euros que, entre el 2004 i el 2010, haurien servit per gratificar policies a canvi que fessin els ulls grossos o fessin favors al confident i el seu entorn.

El magistrat està treballant en noves imputacions i en la connexió d'aquest cas amb el del clausurat prostíbul Saratoga de Castelldefels.
Anar al contingut