Quintana poc després de rebre l'impacte que li va causar la pèrdua d'un ull.
Quintana poc després de rebre l'impacte que li va causar la pèrdua d'un ull.
Barcelona

El jutge que investiga el cas d'Ester Quintana cita el cap de la brigada mòbil d'antiavalots del mossos

Ester Quintana va perdre l'ull a la vaga del 14 de novembre a Barcelona, presumptament per una pilota de goma. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el jutge que porta el seu cas ha citat com a testimoni l'inspector Marc Caparrós per explicar la posició dels tres furgons policials. Això, després que la conselleria d'Interior ha donat diferents versions contradictòries.

Catalunya RàdioActualitzat
El jutge que investiga el cas d'Ester Quintana ha citat a declarar en qualitat de testimoni el cap de la brigada mòbil dels antiavalots dels mossos d'esquadra, segons han indicat fonts judicials a Catalunya Ràdio. L'inspector Marc Caparrós haurà d'explicar al jutge el 30 de setembre la col·locació exacta dels tres furgons policials a la Gran Via amb la confluència amb el passeig de Gràcia i els moviments que van fer després. La seva declaració haurà de servir per contraposar les diferents versions contradictòries que ha donat interior sobre la posició dels vehicles.

L'Ester Quintana va perdre l'ull presumptament per l'impacte d'una pilota de goma durant la vaga general del 14 de novembre a Barcelona. Estava al Passeig de Gràcia, a prop del carrer Casp, quan va resultar ferida.

Fins ara els Mossos d'Esquadra només han admès que van disparar alguna salva en aquell tram per dispersar els manifestants.
Anar al contingut