Comença el judici a Ana Julia Quezada pel crim del nen Gabriel, amb jurat popular
Ana Julia Quezada va ser detinguda l'11 de març

Prorrogada la detenció de Quezada per recollir més proves sobre la mort de Gabriel

L'acusada de la mort del nen Gabriel Cruz tornarà a declarar aquest dijous davant del jutge

Actualitzat

El jutge que porta el cas de Gabriel Cruz ha prorrogat 24 hores més la detenció d'Ana Julia Quezada, l'única detinguda per la mort del nen. Després de prendre-li declaració, el jutge ha ordenat que Quezada torni als calabossos de la Guàrdia Civil d'Almeria. Amb aquesta pròrroga es vol més temps per poder recollir noves proves judicials.

Quezada tornarà a declarar aquest dijous davant del jutge. Caldrà veure si manté la mateixa versió que va donar aquest dimarts a la Guàrdia Civil. Segons va confessar, va discutir amb el fill de la seva parella, Gabriel la va agredir i ella, per defensar-se, li va donar un cop fort al cap amb la part no tallant d'una destral, que el va deixar inconscient. Posteriorment, va explicar, el va asfixiar. L'autòpsia diu que el nen va morir estrangulat.

Trobada la destral

La Guàrdia Civil ha trobat la destral amb què suposadament Quezada va donar el cop a Gabriel abans d'asfixiar-lo. Fonts de la investigació citades per l'agència Efe han explicat que, d'aquesta manera, el cas de la mort del nen està totalment aclarida des del punt de vista policial.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut