Barcelona

El jutge imputa Josep i Pere Pujol arran de la quinzena d'escorcolls en domicilis i empreses de la família

El jutge De la Mata imputa als dos germans un suposat delicte de blanqueig de capitals, en la causa que ja investiga el seu germà gran, Jordi

Actualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata ha imputat i ha citat a declarar dos fills més de Jordi Pujol: Pere i Josep Pujol Ferrusola arran de la quinzena d'escorcolls realitzats aquest dimarts en domicilis i empreses relacionats amb la família. La data per prendre'ls declaració és el 13 de novembre. El jutge imputa als dos germans un suposat delicte de blanqueig de capitals, en la causa que ja investiga el seu germà gran, Jordi Pujol Ferrusola.

Tant Josep Pujol Ferrusola, al qual es vincula amb la firma MT Tahat, com Pere, també relacionat amb diversos negocis vinculats amb les activitats del seu germà Jordi, podran acudir a l'Audiència Nacional acompanyats d'un advocat de confiança.

D'aquesta manera, tots els fills de l'expresident ja estan imputats en les diverses causes judicials que afecten la família. L'objectiu de l'Audiència Nacional és acabar unificant-les totes.

Registre al domicili de Pere Pujol

Una dotzena d'agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) ha registrat durant vuit hores el domicili de Pere Pujol Ferrusola a Sant Cugat del Vallès. El registre s'ha dut a terme de manera minuciosa, planta a planta, en presència del mateix Pere Pujol, i s'hauria centrat en el tercer pis de la casa, on el fill de l'expresident de la Generalitat té el seu despatx. L'escorcoll ha començat a dos quarts de vuit del mati i s'ha allargat fins a dos quarts de quatre de la tarda.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut