Les restes del tren accidentat es troben en una nau i estan sota custòdia. (Foto: EFE)
Les restes del tren accidentat es troben en una nau i estan sota custòdia. (Foto: EFE)
Santiago de Compostel·la

El jutge imputa cinc responsables d'Adif pel descarrilament mortal de Santiago

Els imputats desenvolupen càrrecs al servei de seguretat de l'empresa i segons l'auto del jutge es podrien considerar com a potencials autors de delicte imprudent amb resultat mortal.

RedaccióActualitzat
El jutge que porta el cas de l'accident de tren de Santiago de Compostel·la, que va causar la mort de 78 persones, ha citat a declarar com a imputats a 5 responsables més d'ADIF.

Els nou imputats desenvolupen càrrecs al servei de seguretat de l'empresa i segons l'auto del jutge es podrien considerar com a potencials autors de delicte imprudent amb resultat mortal.

El jutge també ha demanat a Adif que li faciliti les identitats de totes les persones que han estat presidents i vocals del consell d'administració i també d'aquelles que han ocupat càrrecs al servei de seguretat de l'empresa, des de l'entrada en servei del tram on es va produir l'accident.

Aquest mateix dimarts, diputats populars i socialistes gallecs han evitat que el Parlament de Galícia creï una comissió d'investigació sobre l'accident ferrorviari.
Anar al contingut