Madrid

El jutge Garzón és donat d'alta de l'hospital després d'estar ingressat un dia per una crisi d'ansietat

El jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón ja ha rebut l'alta de l'hospital després que aquest divendres el van ingressar d'urgència a la Unitat de Cardiologia de la Clínica Ruber de Madrid, afectat per una forta pujada de tensió. Garzón va sortir de l'Audiència Nacional a primera hora de la tarda de divendres congestionat i amb una mà al pit. En arribar a l'hospital presentava una pressió arterial molt alta. Després de diverses analítiques el van traslladar a la unitat coronària, on ha estat en observació fins aquest dissabte al migdia.

Actualitzat
Garzón, que presentava un quadre de tensió molt alta quan va arribar a les instal·lacions sanitàries, va abandonar l'Audiència Nacional poc després de les 14.30 hores de divendres amb una congestió i una mà al pit, segons han assenyalat testimonis presencials.

En arribar a l'hospital, Garzón va ser sotmès a diverses proves analítiques i després el van traslladar a la unitat coronària del centre, on ha estat en observació durant pràcticament 24 hores.

Aquest dissabte al matí, els metges han decidit donar l'alta mèdica al jutge, que ha abandonat el centre al voltant del migdia per continuar la recuperació al seu domicili.

Actualment el jutge investiga l'anomenada "operació Gürtel", en què estan imputades 37 persones per una presumpta trama de corrupció i tràfic d'influències que hauria ofert suborns a funcionaris i autoritats de les administracions del PP a les comunitats de Madrid i València a canvi de favors polítics.
Anar al contingut