Barcelona

El jutge diu que la confessió de Millet és un "element més" de la "complexa" investigació

El jutge que investiga les suposades irregularitats econòmiques de Fèlix Millet al Palau de la Música considera que la confessió que ha fet per carta, en què admet que va desviar diners, és un "element més" per tenir en compte, però que no modifica la "complexa" investigació. El jutge Juli Solaz ha afegit, en declaracions a l'agència EFE, que la instrucció es manté secreta i durarà encara diversos dies. I ha afegit que fins que no s'acabi no prendrà declaració ni a Millet ni al seu soci, Jordi Montull.

Actualitzat
L'existència d'una carta de confessió de l'expresident de la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Fèlix Millet on assegura que va desviar per al seu ús personal 3,3 milions d'euros l'ha confirmat el jutge que porta la investigació, Juli Solaz, titular del jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona. L'hi va lliurar aquest dimecres l'advocat de Millet.

El magistrat ha indicat que malgrat que la carta només la signa l'expresident de la Fundació, "a efectes pràctics" s'hi adhereix també Jordi Montull, que segons aquesta versió també va participar en les irregularitats. Solaz també ha confirmat que Millet ha dipositat una important quantitat de diners, que no ha volgut confirmar, així com una relació dels seus béns personals.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut