El jutge demana al Suprem que imputi Rita Barberá per blanqueig de capitals

El titular del jutjat d'instrucció 18 de València considera insuficients les explicacions de la senadora i exalcaldessa i envia el seu cas al Suprem

RedaccióActualitzat

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha informat aquest dijous que el jutge d'instrucció número 18 de València, Víctor Gómez, ha enviat al Tribunal Suprem la investigació a l'exalcaldessa de la ciutat i actual senadora Rita Barberá per presumpte blanqueig de capitals. És un pas més en el procediment per processar-la pels casos de corrupció que s'estan investigant a València.

En l'exposició raonada, el jutge considera que les explicacions que li va donar Barberá són insuficients, i destaca la relació estreta que va tenir amb la responsable de finances del partit i les sospites sobre els comptes del PP.

El jutge ha imputat fins a 48 persones en aquest cas de blanqueig de capitals, i en el qual membres i simpatitzants del PP haurien ingressat 1.000 euros als comptes del partit a canvi de dos bitllets de 500 de procedència dubtosa. La fiscalia creu que aquests diners podrien procedir de comissions cobrades a empresaris a canvi d'adjudicacions d'obres i contractes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut