Un agent de la Guàrdia Civil, a l'entrada de la Conselleria de la Presidència de Madrid. (Foto: EFE)
Un agent de la Guàrdia Civil, a l'entrada de la Conselleria de la Presidència de Madrid. (Foto: EFE)
Madrid

El jutge del "cas Púnica" envia la Guàrdia Civil a la seu de la Comunitat de Madrid per requisar documentació

El jutge reclama els contractes que la Comunitat tenia amb les empreses de la trama, concretament les de l'imputat Alejandro Pérez Llorca

RedaccióActualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco ha enviat la Guàrdia Civil a la seu de la Comunitat de Madrid. El jutge reclama que li entreguin tots els contractes públics sobre reputació a Internet que els organismes de la Comunitat tenien amb les empreses de la trama Púnica, concretament, les dels imputats Alejandro Pérez Llorca i Alonso Conesa.

Fins ara, la Comunitat de Madrid, que presideix Ignacio González, ha fet cas omís dels requeriments judicials del magistrat de l'Audiència Nacional que porta el cas. Fonts de l'administració, però, han assenyalat que el govern autonòmic ha entregat avui, dijous, la documentació requerida sobre contractes de l'Agència d'Informàtica de la Comunitat. Però aquestes fonts han matisat que l'Agència no tenia contractes de reputació en línia, sinó de seguiment de notícies publicades en mitjans digitals i xarxes socials relacionades amb el govern regional.

Pel "cas Púnica" continuen a la presó l'exconseller madrileny Francisco Granados i diversos empresaris d'una xarxa que afectava també uns quants ajuntaments madrilenys.

 

Anar al contingut