Palma

El jutge del "cas Palma Arena" ajorna fins al 25 de febrer la declaració del duc de Palma

Iñaki Urdangarin declararà finalment com a imputat el 25 de febrer. El jutge del "cas Palma Arena" ha atès les peticions dels advocats, que tenien fixats prèviament altres compromisos judicials per al 6 de febrer, data en què havia estat inicialment citat el duc de Palma. Urdangarin s'haurà de presentar a les 9 de matí davant el jutge.

RedaccióActualitzat
El jutge del cas Palma Arena, José Castro, ha fet cas de les demandes de diversos lletrats, que al·legaven que en les jornades assenyalades per a la declaració dels seus representats tenien fixats prèviament altres compromisos judicials.

Urdangarin està sent investigat pel suposat ús irregular de fons públics per part de l'Institut Nóos en l'etapa en què ell n'era el president. Inicialment el jutge havia fixat la seva declaració com a imputat per al 6 de febrer.

Problemes per trobar data

L'ajornament de les declaracions també afecta la resta d'imputats en el sumari. El soci del duc de Palma, Diego Torres, serà interrogat l'11 de febrer i no el 5 de gener, com estava fixat. L'11 de febrar també declararan Ana M. Tejeiro, Marco Antonio Tejeiro, Miguel Tejeiro y Salvador Trinxet, tots vinculats a Nóos en l'època en què hi va haver els presumptes delictes.

El 18 de febrer declararan l'exdirector general d'Esports del govern balear, José Luis "Pepote" Ballester, l'exdirector de la Fundació Illesport, Gonzalo Bernal, i l'exgerent de l'Institut Balear de Turisme (Ibatur), Juan Carlos Alía.

Tots tres dies cauen en dissabte. El jutge ho justifica per la dificultat de trobar dates entre setmana. De fet, els problemes d'agenda de jutges i advocats han motivat l'ajornament de les declaracions.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut