Lluís Miquel Pérez, a l'esquerra, abandona els jutjats acompanyat pel seu advocat. (Foto: ACN)
Lluís Miquel Pérez, a l'esquerra, abandona els jutjats acompanyat pel seu advocat. (Foto: ACN)
Reus

El jutge del "cas Innova"imputa l'exalcalde socialista de Reus Lluís Miquel Pérez

El jutge imputa el socialista Lluís Miquel Pérez els delictes de prevaricació, malversació de cabals públics i contractació irregular. L'exalcalde ha assegurat que les factures suposadament falses que es van pagar en tasques d'assessorament durant la construcció de l'Hospital de Reus estan més que justificades.

RedaccióActualitzat

El jutge instructor del "cas Innova" ha imputat l'exalcalde socialista de Reus Lluís Miquel Pérez pels possibles delictes de malversació de fons públics, prevaricació i contractació irregular. Pérez ha assegura que les factures suposadament falses que es van pagar en tasques d'assessorament durant la construcció de l'Hospital de Reus estan més que justificades.

Lluís Miquel Pérez reconeix que no va intervenir en la contractació ni va revisar les facures que van ser presentades per l'assessor Carles Manté. Els seus treballs estan més que justificats perquè va aconseguir més finançament per a l'hospital. "El resultat tangible és l'increment del concert amb una quantitat de 107 a 170 i de les obres i l'equipament de 65 a 120. Aquí algú vol veure que no estan justificats? Estan àmpliament justificats", ha afegit l'exalcalde.

L'acusació del partit municipalista Ara Reus, que ha presentat la denuncia contra Pérez, ha destacat que l'exalcalde socialista ha utilitzat la mateixa estratègia que els altres dos imputats Josep Prat i Carles Manté i no ha desmotrat que les factures estiguin justificades.

Anar al contingut