Bonmatí

El jutge amplia el període de detenció del conductor que va atropellar mortalment la nena de quatre anys a Bonmatí

El jutge està a l'espera de tenir més dades de la investigació

RedaccióActualitzat

L'home detingut aquest dilluns després d'haver atropellat mortalment una nena de quatre anys a Bonmatí, a la Selva, ha tornat a les dependències policials després de declarar davant del jutge.

El titular del jutjat de Santa Coloma de Farners, que porta el cas, li ha ampliat al màxim el període de detenció, a l'espera de tenir més dades de la investigació. Els Mossos l'acusen de quatre delictes: homicidi imprudent, lesions greus a la mare de la nena i dos delictes de conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues i conducció temerària.

El conductor, que té 39 anys i que va fugir, el van detenir a Bescanó, el municipi on viu, perquè una agent dels Mossos fora de servei va localitzar el vehicle.

Pel que fa la mare de la nena, de 46 anys, continua en observació a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Des d'aquest centre sanitari han informat que té diverses contusions i traumatismes.

L'Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí ha decretat tres dies de dol. A les sis de la tarda, veïns i amics de la família i el consistori en ple s'han concentrat davant de l'Ajuntament en senyal de dol i per condemnar els fets i han fet un minut de silenci.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut