El fals mestre shaolín durant el judici
El jurat popular declara culpable el fals mestre shaolín
Bilbao

El jurat popular declara culpable el fals mestre shaolín de l'assassinat de dues dones a Bilbao el 2013

El veredicte s'ha fet públic aquesta tarda a l'Audiència de Biscaia després de més d'un dia de deliberacions

RedaccióActualitzat

El jurat popular declara culpable el fals mestre shaolín de l'assassinat de dues dones a Bilbao el 2013, una de les quals va ser esquarterada.
En canvi, l'exonera de l'agreujant d'acarnissament. El veredicte s'ha fet públic aquesta tarda a l'Audiència de Biscaia després de més d'un dia de deliberacions

Per unanimitat, els 9 membres del jurat popular consideren culpable Juan Carlos Aguilar del doble crim. Dos assassinats que l'acusat ja va confessar la setmana passada en la primera jornada de la vista oral. Dos membres del jurat creuen que hi va haver acarnissament i set pensen el contrari.

El jutge ha resumit el veredicte del jurat popular i ha dit que s'estaria parlant de dos assassinats amb traïdoria, i no està acreditat que s'hagi obrat amb acarnissament en el segon dels assassinats.

La detenció d'Aguilar

Aguilar va ser detingut el juny del 2013 al seu gimnàs d'arts marcials a Bilbao, on acabava de deixar en coma una nigeriana de 29 anys a la qual va segrestar, violar i asfixiar.

Poc després va confessar que un mes abans havia esquarterat una colombiana de 40 anys. La policia va trobar les restes del cos en bosses amagades al gimnàs i a casa d'Aguilar.

Ara li toca al jutge determinar la pena de presó. La fiscalia sol·licita 20 anys per cada assassinat.

Anar al contingut