Hassan Baraka mostra la bandera del Marroc després d'acabar una de les etapes del seu repte.
Natació

El jove marroquí de 27 anys Hassan Baraka, a punt de completar el repte d'unir nedant els cinc continents

Hassan Baraka, un jove marroquí de 27 anys, intentarà aquest dimecres nedar els vint-i-cinc quilòmetres de distància que separen Egipte, al continent africà, i l'Aràbia Saudita, a Àsia. Si ho aconsegueix haurà completat amb èxit el repte d'unir nedant el cinc continents.

Actualitzat

Hassan Baraka intentarà aquest dimecres completar nedant els vint-i-cinc quilòmetres de distància que separen Egipte, al continent africà, i l'Aràbia Saudita, a Àsia. Si ho aconsegueix haurà finalitzat amb èxit el repte d'unir nedant els cinc continents.

L'aventura d'aquest jove nascut a Tetuán i afincat a Madrid va començar el juliol del 2013. Va creuar nedant l'estret de Gibraltar amb la voluntat d'unir el país de naixement i el d'acollida. La idea va tenir tan bona acollida al Marroc que, després d'aconseguir els patrocinadors necessaris, Hassan es va llençar a la consecució del seu repte. El passat mes de juliol va nedar entre Europa i Àsia per les aigües de l'estret del Bòsfor. A l'agost va viatjar fins a Alaska per enllaçar les Illes Little i Big Diomede, la primera als Estats Units i la segona a territori rus. Al setembre va nedar entre Nova Guinea i Indonèsia per connectar Àfrica i Oceania. Les aigües del mar Roig seran demà l'escenari de l'última etapa del seu repte.

Amb el seu repte esportiu el Hassan vol difondre un doble missatge de pau i igualtat entre pobles, races i religions, i de denúncia contra la contaminació de les aigües del planeta.

Anar al contingut