Pla mig del bateria Santi Arisa en una imatge divertida al Kursaal de Manresa abans del concert d'aquest diumenge. Imatge del 18 d'octubre…
Pla mig del bateria Santi Arisa en una imatge divertida al Kursaal de Manresa abans del concert d'aquest diumenge. Imatge del 18 d'octubre de 2017 (Horitzontal).

El jazz de Santi Arisa torna al Kursaal aquest diumenge en forma d'homenatge a la seva trajectòria

ACN Manresa.-La Sala Gran del Kursaal de Manresa acollirà aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda l'estrena de '1r Testament vital', obra del músic bagenc Santi Arisa. Es tracta d'un concert amb motiu dels 70 anys de l'artista que oferirà composicions seves des dels anys 80 fins a l'actualitat. Santi Arisa ha explicat aquest dimecres que els temes del repertori han estat arranjats especialment per a l'ocasió ja que l'artista estarà acompanyat a dalt l'escenari per l'Original Orquestra del Taller de Músics que en total formen uns 20 músics. Arisa ha destacat que el concert també serà un homenatge als grans músics amb qui ha participat o grups i formacions de què ha format part com Manel Camp, Francesc Burrull, Pegasus o Tribu. El bateria ha avançat que durant el concert s'escoltarà una obra que es crearà en aquell mateix moment i que porta per títol 'El redoble de la cabra'.

"Encara tinc ganes de fer moltes coses". Amb aquesta energia s'ha presentat aquest dimecres Santi Arisa al Teatre Kursaal de Manresa per presentar l'estrena del seu darrer espectacle, '1r testament vital'. Col·locar el número 1 davant de la paraula testament és tota una declaració d'intencions, perquè el bateria ja ha dit que en vol fer més. Almenys un altre sobre percussió i un sobre poesia. "Podia haver fet moltes coses, però la idea de tocar amb una Big Band em feia molta il·lusió", ha assenyalat. Precisament, per Arisa, el repte era veure com sonaven les seves composicions interpretades per tants músics, en total una vintena.El concert al Kursaal es gravarà i també s'enregistrarà en vídeo amb l'objectiu que en surti un treball posterior. L'estructura de l'espectacle estarà formada per més d'una dotzena de temes de Santi Arisa que han estat arranjats per altres artistes de renom dins el panorama jazzístic del país com Richie, Quico Janer, Manel Camp, Roqui Alberto Miralbell o Ernest Manchon. Durant l'espectacle, Santi Arisa també interpretarà dos temes: 'Glopets de mala sort' i 'Jazz Burdell'. La temporada passada, Arisa ja va presentar a la Sala Petita del Kursaal 'Amor Roma', un espectacle que combinava música i poesia llatina.

Anar al contingut