Els Mossos al pantà del Foix
Els Mossos al pantà del Foix

El guàrdia urbà trobat al pantà de Foix hauria mort per cops de destral

La jutge ha decretat presó provisional i sense fiança per als dos agents de la Guàrdia Urbana acusats de la mort de l'agent

RedaccióActualitzat

Al guàrdia urbà de Barcelona trobat mort i calcinat dins del seu cotxe a prop del pantà de Foix l'haurien matat a cops de destral.

Els talls que presentava al cos serien compatibles amb ferides provocades per aquesta arma, segons ha avançat la Cadena Ser, tot i que la destral no s'ha trobat. El crim, pel qual està detinguda la que era la seva parella i un altre guàrdia urbà, s'hauria comès a la casa que compartia la parella a Vilanova.  

Declaració davant de la jutge

Les filles de la guàrdia urbana acusada de matar el seu company Pedro R., el cadàver del qual va ser trobat calcinat al costat del pantà de Foix, van veure la seva mare amb la roba tacada de sang el dia en què es va cometre el crim, segons va declarar a la jutge l'actual dona de l'exparella de la processada.

Declaracions contradictòries

La dona, parella sentimental de la víctima, i l'altre agent s'haurien contradit en les declaracions que van fer a la jutge. L'home no va rebutjar la seva participació en els fets, però sí que va negar haver matat la víctima.

Els dos guàrdies urbans acusats de la mort d'un company s'incriminen mútuament. En els interrogatoris judicials, l'acusada diu que l'assassí és l'altre detingut, i ell admet haver participat en el trasllat del cos, però no haver-lo matat.

Anar al contingut