El cos es va trobar dins d'un cotxe a prop del pantà de Foix
El cos es va trobar dins d'un cotxe a prop del pantà de Foix
Barcelona

El guàrdia urbà calcinat al pantà de Foix estava suspès de sou i feina

L'agent estava apartat del cos per una suposada agressió a un motorista en un control de carretera a l'Arrabassada

RedaccióActualitzat

El cadàver calcinat que es va trobar dijous a dins del maleter d'un cotxe a prop del pantà de Foix ja té nom i cognoms. El cos estava en molt mal estat, però se n'ha pogut saber la identitat gràcies a una pròtesi que duia a l'esquena i al número del bastidor del cotxe.

Es tracta d'un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona que havia estat suspès de sou i feina. El motiu, una suposada agressió en un control de carretera. Un motorista s'havia saltat un control a la carretera de l'Arrabassada, i, segons una investigació de la unitat d'afers interns, la víctima i un altre agent l'haurien agredit de manera desproporcionada. Per aquells fets va ser apartat del cos. Més tard, el motorista va retirar la denúncia contra ell.

La parella de l'agent mort feia dos dies que havia denunciat la seva desaparició. Precisament, un altre aspecte fosc del cas és que aquesta dona, també agent del cos, havia denunciat el seu ex, subinspector també de la Guàrdia Urbana, per haver difós una foto sexual seva l'any 2008.

 

Aquest presumpte cas de "pornovenjança" encara està pendent de judici; se celebrarà d'aquí deu dies, després d'haver-se suspès tres vegades per causes jurídiques. Aquest succés va saltar a l'esfera política municipal i va motivar que en una comissió de seguretat es demanés a l'Ajuntament que obrís una investigació interna.

Un cas sota secret de sumari i ple d'incògnites en què hi ha un agent de la Guàrdia Urbana mort de manera violenta i en estranyes circumstàncies. TV3 ha parlat amb l'advocat de la parella de l'agent mort i diu que està en estat xoc.

Un excursionista va trobar el cotxe cremant

Dijous, un excursionista va donar l'avís als Mossos d'Esquadra quan va veure que hi havia un cotxe en flames en una pista forestal que porta al pantà de Foix, al terme municipal de Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès.

En arribar al lloc, els agents van apagar el foc amb els seus extintors i, en inspeccionar el vehicle, van veure que també hi havia les restes d'un cos humà calcinat al maleter.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut