Sydney

El guanyador de "la millor feina del món" per poc no mor per una picada de medusa

El guanyador del concurs "la millor feina del món" ha descobert que no ho era tant, després d'estar a punt de morir per la picada d'una medusa, pocs dies abans de concloure la seva feina a la idíl·lica illa de Hamilton, a Austràlia. Ben Southall explica al blog on relata la seva experiència que va rebre la picada mentre feia esquí amb una moto aquàtica en aigües de l'illa i que va sobreviure gràcies a una ràpida assistència mèdica. Aquest cooperant anglès de 34 anys, que per viure sis mesos a l'illa cobrarà uns 83.300 euros, explica que abans de desmaiar-se pel dolor va notar com li pujava la febre acompanyada d'un intens mal de cap, paràlisi parcial del cos i pujada de la pressió sanguínia.

Actualitzat
Encara que de és petita, la medusa irukandji té un verí que és fins a cent vegades més potent que el d'una serp cobra, segons els experts. Dos turistes van morir el 2002 a causa de la picada d'aquesta espècie de medusa que viu a les aigües del nord-est d'Austràlia.

L'organització del concurs va instal·lar a Southball en una luxosa vila de tres dormitoris amb piscina, estesa sobre la platja de l'illa, una de les prop de 600 que formen part de la Gran Barrera de Corall a l'estat de Queensland.

Southall va ser elegit entre 34.000 aspirants, als quals se'ls requeria saber nedar, bussejar, tenir do de gents, fer fotos i vídeos, i explicar per mitjà d'internet les vivències quotidianes durant l'acompliment de la missió. El concurs va formar part del pla publicitari destinat a promoure el potencial turístic de Queensland i les seves illes.
Anar al contingut