El grup Girona Bons Fogons reivindica la cuina d'aquestes terres i el seu potencial com a destinació turística i gastronòmica

Caldes de Malavella (Selva).- Amb la voluntat de revitalitzar la cuina gironina i sumar esforços en la seva projecció, aquest dilluns s'ha presentat en societat el grup Girona Bona Fonts, una entitat que reuneix un total d'onze establiments de les comarques gironines ¿entre els quals hi ha El celler de Can Roca, la Banyeta o Cynara- i que es va crear ara fa mig any. Aquesta agrupació reprèn el nom i la voluntat d'un grup de restauradors que a mitjans dels anys vuitanta van voler fer-se un lloc en el món de la cuina però amb la dificultat que en aquell temps la gastronomia no tenia l'anomenada que té ara. Atraure el turisme que actualment se'n va a Barcelona és un dels seus principals reptes.
El grup Girona Bons Fogons reivindica la cuina d'aquestes terres i el seu potencial com a destinació turística i gastronòmica

El grup Girona Bons Fogons reivindica la cuina d'aquestes terres i el seu potencial com a destinació turística i gastronòmica

Caldes de Malavella (Selva).- Amb la voluntat de revitalitzar la cuina gironina i sumar esforços en la seva projecció, aquest dilluns s'ha presentat en societat el grup Girona Bona Fonts, una entitat que reuneix un total d'onze establiments de les comarques gironines ¿entre els quals hi ha El celler de Can Roca, la Banyeta o Cynara- i que es va crear ara fa mig any. Aquesta agrupació reprèn el nom i la voluntat d'un grup de restauradors que a mitjans dels anys vuitanta van voler fer-se un lloc en el món de la cuina però amb la dificultat que en aquell temps la gastronomia no tenia l'anomenada que té ara. Atraure el turisme que actualment se'n va a Barcelona és un dels seus principals reptes.