Barcelona

El grup britànic The Police tornarà amb una gira coincidint amb el trentè aniversari del primer senzill

Feia temps que corria el rumor, la premsa anglesa també ho va donar per fet fa temps i ara la revista "Billboard" ho ha acabat de rematar: el grup The Police està assajant al Canadà. Això alimenta encara més les expectatives que la banda de Sting i companyia torni als escenaris per tocar en una gira. Justament, aquest any se celebra el trentè aniversari del seu primer senzill.

Actualitzat
"Fall Out" és el primer single que van publicar The Police. Va ser el 1977, en van vendre 70.000 còpies i ara se celebren els trenta anys d'aquella formació original, que aleshores integraven Sting, Steward Copeland i el guitarrista Henri Padovani, substituït després per Andy Summers. La guitarra de Summers va polir més la música dels Police. Enrere deixaven l'estil més punk i arribaven cançons com "Roxanne", el so més genuí del trio de Londres.

Feia mesos que els fans esperaven la notícia de la reaparició dels Police. Fins i tot alguns diaris anglesos ja fa setmanes que ho han confirmat, però els membres de Police no ho volien reconèixer en públic. Faltava concretar la gira. Han estat mesos de converses entre Sting, Copeland i Summers i finalment la celebració del 30è aniversari ha pesat més que les reticències habituals.

Feia 14 anys que no tocaven junts, i ara tornaran a fer-ho per celebrar exclusivament l'aniversari d'una de les formacions musicals més influents de finals dels setanta i principis dels vuitanta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut